Contact Voorwaarden Sitemap

Referenties van Distinct

Onder andere de volgende bedrijven hebben we gediend door middel van het maken van websites en/of software applicaties.

Website: www.mooizon.nl

Mooi Zo(n)
Zonnepanelen bepalen tegenwoordig steeds meer het straatbeeld. De website Mooi Zo(n) die we in opdracht van Fedratie Ruimtelijke Kwaliteit mochten ontwikkelen geeft handvatten hoe de panelen het best geplaatst kunnen worden om de schoonheid van het landschap te waarborgen. Over de schoonheid van zonnepanelen.

Website: www.vredespaleis.nl

Vredespaleis
Het Vredespaleis huisvest het Internationaal Gerechtshof, het Permanent Hof van Arbitrage, de Haagse Academie van Internationaal Recht de Peace Palace Bibliotheek. Het is mogelijk om een rondleiding te boeken om het fraaie paleis en de tuin te bezichtigen. We hebben de website mogen verzorgen van het mooie Vredespaleis in Den Haag.

Website: www.hagueacademy.nl

The Hague Academy of International Law
In de prestigieuze academie van internationaal recht in Den Haag, die gehuisvest is in het Vredespaleis, is het mogelijk om studies te volgen op publiek en privaat internationaal recht en internationaal strafrecht. Deze studies worden in de zomerperiode gehouden.

Website: www.maxgrip.com

MaxGrip
MaxGrip is het onderhoudsadviesbureau dat gespecialiseerd is in alle facetten van het werkproces van de maintenance en reliability engineer. MaxGrip zorgt voor grip op onderhoud.

Website: www.circuinvest.com

CircuInvest
De aanpak van CircuInvest is gebaseerd op circulariteit. Slimmer omgaan met grond- en reststoffen stimuleert hergebruik. CircuInvest ziet dat als een grote uitdaging en maakt er vol overtuiging werk van. Onder meer met de innovatieve ritswand, een circulair alternatief voor systeem- en gipswanden.

Website: www.kerstenconstructie.com

Kersten Constructie
M.C. Kersten BV verzorgt alles wat met metaal te maken heeft voor verschillende facetten binnen de bouw, maar ook particulier. Soms betreft dit een enkele trap of hekwerk, meestal echter worden zij gevraagd om bij een bouwproject een uitgebreid scala aan metalen constructies te verzorgen.

Website: www.peacepalacelibrary.nl

Peace Palace Library
De bibliotheek van het Vredespaleis is een van de oudste en meest prestigieuze bibliotheken gespecialieseerd in Internationaal recht.

Website: www.ruimtelijkekwaliteit.nl

Federatie Ruimtelijke Kwaliteit
De schoonheid van onze gebouwde omgeving bevorderen. Dat is het doel van de Federatie Ruimtelijke Kwaliteit, al sinds 1931. Welstandscommissies, monumentencommissies, adviesorganen voor ruimtelijke kwaliteit, erfgoed, stedenbouw en landschap zijn aangesloten bij de Federatie Ruimtelijke Kwaliteit

Website: www.thecubecalendar.com

The Cube Calendar
Met deze prachtige designkalender heeft grafisch ontwerper Stroomberg een innovatieve draai gegeven aan het concept van de scheurkalender. Geen slordige bundel papier aan een spijker aan de muur, maar een compact object dat onder je handen subtiel van vorm verandert. Met het dagelijks afscheuren van een kaartje, onthul je de werking van de tijd.

Website: www.mooiwaarts.nl

Mooiwaarts
Mooiwaarts is een pleidooi voor een waardevolle leefomgeving. Het project is gestart op initiatief van de Federatie Ruimtelijke Kwaliteit (FRK). Mooiwaarts nodigt je uit voor een dialoog over toekomstgericht ruimtelijk kwaliteitsbeleid. Onderteken de petitie.

Deze website is in HTML 5 opgezet en bevat swipe mogelijkheden.

Website: www.futurefunk.nl

FutureFunk
Ontwerp bij FutureFunk je eigen smartphone case of kies een ontwerp uit de artist collection. Cases zijn leverbaar voor de iPhone 3 & 4, Samsung Galaxy S2, Blackberry Bold & Curve en de HTC Desire. De cases zijn super sterk, krasvast en van uitstekende kwaliteit.

Website: www.yamyamtogo.com

YamYam to Go
YamYam to Go geeft een nieuwe draai aan Aziatisch fastfood. Door hun speciale manier van bereiden zijn de gerechten sneller klaar dan bij traditionele take-away restaurants.

Website: www.hubertniessenvis.nl

HubertNiessenVis
HubertNiessenVis Communicatie verzorgt onder meer strategie, conceptontwikkeling, content, ontwerp en productiebegeleiding van een veelheid aan communicatiemiddelen, zoals magazines (online en print), brochures, merkbijlagen, websites, nieuwsbrieven, huisstijlen en losse bijdragen aan bijvoorbeeld personeelsbladen en dagbladen.

Website: www.eujen.nl

Eujen
Eujen Advocatuur is een jong en modern no-nonsense kantoor dat zich kenmerkt door hoogwaardige juridische dienstverlening op het gebied van strafrecht, zowel commuun- als verkeerstrafrecht, en ondernemersrecht.

Website: www.qiss-weddings.nl

Qiss Weddings
Het plannen van een bruiloft is een behoorlijke klus waar niet iedereen tijd voor heeft. Weddingplanner Annelou Tans neemt alles uit handen; zij zorgt ervoor dat u zorgeloos van uw eigen bruiloft kunt genieten.

Website: www.puuruitnederland.nl

Puur uit Nederland
In samenwerking met Coverteam en Pootentieel hebben wij Puur uit Nederland ontwikkeld; het journalistieke digitale platform voor alles wat met biologisch eten te maken heeft.

Website: www.gelukstherapie.nl

Gelukstherapie
We willen allemaal gelukkig zijn. Toch weten maar weinigen hoe we ons geluk werkelijk kunnen vergroten. We zoeken het vaak in de verkeerde zaken en bezigheden. Door middel van de aangeboden gelukstherapie en gelukspresentatie kunt u werken aan groter geluk.

Website: www.calibro.nl

Calibro
Calibro is een onafhankelijk opererende dochter van MaxGrip. Met een krachtige formule, heldere focus en stevige interim managers helpt Calibro organisaties beter te presteren door adequaat te voorzien in technisch senior management op tijdelijke basis.

Website: www.aspenjewelryandwatches.com/magazine

Digitaal magazine Aspen Jewelry and Watches
Aspen Magazine is het eerste digitale magazine in de internationale horlogebranche. Aspen Jewelry & Watches heeft het recht verkregen om de naam Aspen wereldwijd te gebruiken voor de collecties die zij op de markt brengt. Het herenhorloge Aspen One is als eerste product op 19 februari 2009 in Aspen (Colorado) gelanceerd.

Website: www.ikziezevliegen.com

Ik zie ze vliegen
Jan Niessen is een enhousiaste vogelfotograaf. Op Ik zie ze vliegen.com kunt u alle beelden vinden die uit zijn hand geschoten zijn. Op deze site zal tevens bij elke vogel een uniek verrassend gedichtje te vinden zijn.

Website: www.massagevitale.nl

Massage Vitale
Massage Vitale is een massagepraktijk die bedrijven en instellingen de mogelijkheid biedt haar medewerkers periodiek een moment van ontspanning te bezorgen in de vorm van een lichaamsmassage op de werkplek.

Website: www.hansoninterim.nl

Han!s on Interim Management
Han!s on Interim Management is het managementbureau dat vakmanschap, daadkracht en wetenschappelijk verantwoorde expertise combineert tot inspirerend interim management.

Website: www.stielgroep.nl

Stiel Groep
Stiel Groep is een regionaal opererende multidisciplinaire bouwtechnische groep van bedrijven die in Amsterdam gevestigd zijn. De Stiel Groep is dť partner voor professionele opdrachtgevers die op zoek zijn naar een no-nonsense aanpak: doelgericht en effectief.

Website: www.sietskeswildens.nl

Sietske Swildens
Sietske Swildens geeft begeleiding en workshops aan Hoog Sensitieve Personen (HSPís) die willen leren om te gaan met hun gevoeligheid en deze om te zetten van moeilijkheden naar mogelijkheden en groei.

Website: www.0024magazine.com

00/24 Magazine
00/24 Magazine - Het ultime horlogemagazine is een internationaal befaamd glossy magazine over exclusieve uurwerken. 00/24 Magazine wordt uitgegeven door Alfabet Publishers en verschijnt vier keer per jaar in een Nederlandse en een Engelse versie.

Website: www.cornelius-cie.ch

Cornelius & Cie
Cornelius & Cie is een nieuw high-end horlogemerk, gevestigd in het Zwitserse Genève. Het bedrijf is in de zomer van 2007 opgericht door twee Nederlanders, de wereldberoemde horlogegraveur Kees Engelbarts (1967) en juwelier Paul Pertijs (1968).

Website: www.hubertniessen.nl

HubertNiessen
HubertNiessen is een jong en dynamisch reclamebureau. HubertNiessen vormt een eenheid met Coverteam (mediaontwikkeling en -productie) en Alfabet Publishers (uitgeverij).

Website: www.vdbergwapse.nl

Loonbedrijf Van de Berg
Vader Henk en zoon Ronald van de Berg uit Wapse runnen met veel passie samen een loon- en grondverzetbedrijf. Voor vrijwel alle (land)werkzaamheden kunt u bij Van de Berg terecht.

Website: www.vansteenenpronk.nl

Van Steen en Pronk Advocaten
Van Steen en Pronk is een advocatenkantoor gevestigd in Hoogeveen, dat rechtsbijstand verleent aan particulieren en bedrijven. VSP is gespecialiseerd in de rechtsgebieden arbeids- en ontslagrecht, bestuursrecht, huurrecht, insolventierecht, intellectueel eigendomsrecht, personen- en familierecht en strafrecht. De website bevat een compleet CMS voor het beheren van de volledige website.

Website: www.spieksee.net

Spieksee Maritimes Wohnen GmbH
Een bedrijf dat een woningbouwproject realiseert naast en om de Spieksee. Spieksee Maritimes Wohnen bouwt Riante villa's op ruime kavels, tegen zeer aantrekkelijke prijzen. De woningen liggen in een prachtige omgeving; het Emsland, omringd door veel water. De villa's hebben een eigen aanlegsteiger en een directe verbinding met de mooiste watergebieden, zoals de Dollard en de Waddenzee.

Website: www.hwoarangsmirk.com

Hwoarangsmirk
Hwoarangsmirk is een website die volledig gewijd is aan Hwoarang, een character van het bekende vechtspel op de PlayStation; Tekken. Deze site bevat alle filmpjes, plaatjes, muziekjes en informatie die over Hwoarang te vinden zijn.

Website: www.trickybusinessmusic.com

Tricky Business
Een verfrissende jonge muzikale band geïnspireerd en beïnvloed door funk, soul en jazzmuziek. Dit trio blijft met hun klassieke samenstelling en hun unieke sound nog altijd menig publiek verbazen.

Website: www.vodep.nl

Voluntary Organization for Development Education and Partnership
Vodep is een internationale organisatie die zich richt op een samenwerking tussen Ghana en vrijwilligers van verschillende nationaliteiten. Vodep biedt vrijwilligers een ruime keus aan verschillende werkplekken in Ghana.

Website: www.distinct.nl/siteStudente

Patricia van der Woerdt, studente Pabo in Utrecht
Deze site is ontworpen voor een studente Pabo aan de Theo Thijssen Academie in Utrecht. Deze site dient ervoor om een klas basisschoolscholieren informatie te verschaffen, waarmee ze kunnen werken. Op deze site zijn veel studie gerelateerde zaken te vinden.

Website: www.happyagenda.nl

FIT Agenda 2006
Een agenda vol met leuke wetenswaardigheden, interviews, tips, suggesties en mogelijkheden om de eigen trainingen - en voortgang - goed te monitoren. Een praktische en persoonlijke fitheid- en gezondheidsbegeleider in 2006.